facebook_page_plugin

Amit 2020-ban a Tenkes teljesítménytúrákról tudni kell

Mivel a pótnapon sem lehetet megrendezni a túrát, ezért a rendező egyesületek vezetése az alábbiak szerint döntött:

 

Az idei Tenkes teljesítménytúra teljesítését egyénileg bejárt túrával is elismerjük! Ezzel végrehajthatóvá válik a „Tenkes triatlon” és a „Baranya teljesítménytúrázója” túramozgalom is. Már elérhetők az útvonal térképek, a gpx fájlok és a kódok. A túrát öt távon rendezzük meg.

Kitűzők 2000 2020

Mit kell tenni?  A túra előtt a innen válaszd ki a túrádat.

Töltsd le a túrához tartozó ellenőrzőpontok kódjait. A kódok az ellenőrzőpontok környezetével összefüggő kérdések lesznek, amire csak akkor tudsz válaszolni, ha jártál a helyszínen. Ezeket a válaszokat, és a teljesítés időpontját kell elküldened Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre! A teljesítés időpontja fontos, mert a kódsorokat változtatni fogjuk! A honlapon csak az adott időszakhoz tartozó „kódok” lesznek fent! (pld. érvényes június 1. – 15. között!) Egy kódsorral csak egy túra teljesíthető!


A teljesítés elismeréseként adunk egy névre szóló emléklapot, és a teljesítés számához igazodó kitűzőt. A túra részvételi díja 400 Ft távtól függetlenül, melyet a kitűző átvételekor kell kifizetni. Az átvételt is a megadott email címen tudod egyeztetni!

 

Triatlon kártyát 600 Ft-ért az Éjszakai Tenkesen tudsz vásárolni, ehhez kell a fent említett túra teljesítése is.
A kitűzők eddigi sorozata a „20 X” kitűzővel véget ér, technikai okok miatt más kitűző rendszerre fogunk áttérni. Vannak azonban, akik szeretnék a hiányzókat összegyűjteni, ezért többször is végig lehet járni bármelyik kiajánlott távon az útvonalakat! Javasoljuk, hogy ezzel csak a már tíz teljesítést meghaladók próbálkozzanak

.

Amennyiben az elmúlt 20 évben meg voltál elégedve a rendezvény színvonalával, az idei, elmaradt túra után, a túra teljesítésével támogathatod a rendező egyesületeket!

 

A kiírás visszavonásig érvényes! Aki a „Tenkes triatlonra” is pályázik, annak szeptember 15-ig kell az egyéni bejárást végrehajtani és a kódokat beküldeni!

 

Túrázz felelősséggel, vigyázz magadra és szeretteidre!

 

Tenkes rendezők