facebook_page_plugin

„Megenyhült az ég, vidul a határ…”

..s mi újra járhatjuk az erdőt - szervezetetten, csoportosan, gyakorlatilag létszámhatárok nélkül!


Szombattól a Baranya Megyei Természetbarát Szövetség is újra kínálja nyílt túráit, megszokott programjait!

Még megtaláljuk a tavaszi erdő gyönyörűségeit az ismert, vagy újonnan felfedezendő útvonalak mentén, újra találkozhatunk rég látott turistatársainkkal, s kereshetjük a természet és a közös túrázás adta örömöket! Természetesen az óvatosság, a körültekintés nem nélkülözhető, de bízunk abban, hogy az egymás iránti felelősség tudatában veszünk részt a közös túrázásokon- mindannyiunk örömére!
Abban a reményben, hogy minden kedves természetjáró barátunk szerencsésen átvészelte a nehéz időszakot - jelzem, hogy méltó túrákkal indítjuk újra nyílt túráinkat!


Szombaton Tollas Tibor „Írisz túrá”-jának, vasárnap pedig Gida Tibor , a DRÁVA TSE megalakulásának 25. évfordulója alkalmából szervezett jubileumi túrájának lehet résztvevője, aki útnak indul (részletek a naptárban).


Kedden (június 1-jén a Természetbarátok Klubja programjára is várunk minden érdeklődőt Gida Tibor előadására, amely szintén az egyesületük jubileumához kapcsolódik - Idegenforgalom-kirándulás – turizmus – sport címmel.


Ugyancsak kedden adhatjuk át a Mecsek Híradó nyári, összevont számát, amelyben a nyílt túrák, egyesületek túrái és rendezvények adatai is megtalálhatók (az előző hónapokban megjelent számok is kaphatók még).


Mindenkit várunk a régi szeretettel programjainkon, túráinkon!