facebook_page_plugin

Dél-balatoni Várak vándorlás

A Baranya Megyei Természetbarát Szövetség 2022. június 4-8 (9). között a Dél-balatoni Várak túramozgalom útvonalára vándorlást szervez.

dbv
A vándorlás célja, hogy közösségi élmény keretében végig járjuk a Dél-balatoni Várak teljes (106 km) szakaszát. A túramozgalom igazolófüzetében igazoljuk a teljesítést, és jól érezzük magunkat.

 

102.9 km, n/a


Az előzetesen jelentkezők számára szállást és vacsorát szervezünk. Aki nem él ezzel a lehetőséggel, az külön is intézheti a szállás-étkezést. Az ajánlott szállások és étkezések szervezése a jelentkezések függvényében hamarosan elindul. Az igénybe vett szolgáltatások költséget jelentenek a résztvevők számára. A jelenlegi elképzelés szerint a túrát egy a Balaton déli partján lévő szállásról csillagpontosan szeretnénk megszervezni.

A napi túra indulási helye (érkezési helye) és a szállás között (a mai elképzelés szerint) tömegközlekedéssel szeretnénk utazni. Így mentesülnénk a túrafelszerelés cipelésétől és esténként akár még egy balatoni fürdés is belefér a napi programba.


A szervezés elindításához feltétlenül szükséges egy előzetes jelentkezés, hogy milyen létszámra kezdjük el szervezni a túrát.


Ezért kérem, hogy aki szeretne részt venni rajta az az  itt lévő jelentkezési lapot töltse ki!

A jelentkezés lezárult!

 

A jelentkezés határideje 2022. február 28.

 

Későbbi jelentkezéseket a szervezés elkezdése miatt csak az üres helyekre fogadunk el!

Ismételten jelzem, hogy a túra önköltséges! Amennyiben sikerül bármiféle támogatást kapni, természetesen a költségek csökkennek.

 

A jelentkezés előtt itt lehet tájékozódni a túramozgalomról!

 

                                                                                                                          Schóber József BMTSZ elnök és Nagy Balázs túravezető