facebook_page_plugin

Tenkes teljesítménytúra 2020

Az idei évben a járvány helyzet miatt sajnos elmaradt a megye egyik legnépszerűbb teljesítménytúrája! Megpróbáltunk más formában, a szigorításokhoz igazítani a teljesítés lehetőségét.

Az egyéni teljesíthetőséggel november közepéig már több mint 70 éltek! Ők csak azok, akik a kitűzőt és emléklapot is kérték! Honlapunkon a Tenkes túrát már jóval ezer fölött nézték meg a vírusos időszak beköszönte óta! Köszönjük mindenkinek, hogy nem feledkeztek meg kis hegyünkről és persze rendezvényünkről.

Az elmondások alapján leginkább a tavaszi virágok sokasága hiányzott, na meg a hegy leve... Mivel a mostani vírusos helyzet újra romlóban van, az októberig hirdetett egyéni lehetőséget meghosszabbítjuk az év végéig!

Ezzel is próbálunk segíteni a kis csoportos túrázást választóknak. A kínált távok: 10-15-20-25-30 km. A térképek az év végéig megtalálhatók lesznek a Dráva TSE honlapján ide kattintva!

Tenkes honlaphoz

Év végéig a kódok megfejtésével még az emléklapot és a kitűzőt is meg lehet szerezni a már előzőleg leírtak szerint!

Túrázzatok felelősséggel! Vigyázzatok magatokra, szeretteitekre, túratársaitokra! Ne feledjétek, ahhoz hogy legyen egy jó napotok, a Tenkes turistaútjai pont megfelelnek!

 

atiKA