facebook_page_plugin

Természetbarátok klubja

Régi jól bevált címmel, de megújult formában és időpontban folytatódik a Természetbarátok Klubja előadássorozat a Baranya Megyei Természetbarát Szövetség gondozásában.


Új szervezők, a Mecseki Barangolók túravezetői, új témákkal, új előadókkal, teremben vagy szabadban teszik változatossá a minden hónap 2. keddjén megrendezésre kerülő programsorozatot.


Amivel 2024 első előadása indul, az nem más, mint a méhek világa.


Előadó Hierholcz Nikolett, aki Abaligeten a Cseppkőbarlang közelében működteti a Fürtös Ökokuckót azzal a céllal, hogy közel hozza az emberekhez a méhek varázslatos világát.


Az előadás alkalmával bemutatja a résztvevőknek a méhek szorgalmas tevékenységét, a méhészek munkáját, a méz egészségre gyakorolt rendkívüli hatásait.


És ami még vonzóbbá teszi az amúgy is remek programot, hogy Niki kóstolót is hoz a méhecskék segítségével készült finomságokból.
Így mindenkinek ott a helye február 13-án, 17 órakor a Természetbarátok Klubjában, ha szívesen “belekóstolna” a méhek lenyűgöző világába.


Aki személyesen nem tud részt venni, online is bekapcsolódhat az előadásba a google meet felületén. Ezirányú igényét kérjük jelezze az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A csatlakozási linket e-mailben küldjük ki.