facebook_page_plugin

Kedves Sporttársak!

turistaA Gerecse-hegység Tatától északra fekszik, ide szervezünk egy nyári 3 napos kirándulást. Nagyrészt a híres Gerecse 50 teljesítménytúra útvonalát járjuk be, kihagyva az aszfaltos utakat, közben megtekintve a természeti látnivalókat és magát a kisvárost is.

 

Programok: Csókakői vár, Turul-túra a Szelim-lyukkal és a Bányász-kilátóval, Samu – a vértesi előember-lelet, Nagy-Gerecse teteje a márványbányával, Peskő-sziklapárkány-túra, Fényes Tanösvény szakvezetéssel, Tatai Öregvár és Kastély, Kálvária-kilátó, Tókerülő természeti túra, borozás a baji szőlőhegyen, Cseketó és Angolpark, és akinek kedve van, kisvonattal várost nézhet vagy akár evezhet is a tatai tavon.

 

 

Időpont: augusztus 21-23-ig (vasárnaptól keddig, 3 napos túratábor).


Utazás: külön busszal, szállás 2 ágyas szobákban, étkezés svédasztalos reggeli és bőséges főétkezés naponta. A részvételi díj mindennel együtt kb. 50.000 forintból áll meg.

 

Jelentkezés: legkésőbb május 10-ig Pál Krisztina túravezetőnél a 30/742-7188 telefonszámon vagy e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.