facebook_page_plugin

Esemény

Cím:
Téli kutyagolás
Dátum:
2020.01.19.
Helyszin:
Szerkesztő:
Nagy Balázs(szerk.)
Részvevők száma:
Korlátlan
Résztvevők:
Másolás:

Leírás

A rendezvény célja: A gyaloglás és a "kutyás élet" népszerűsítése.A Mecsek szépségeinek megismerése.

Rendező: Baranya Megyei Szabadidősport Szövetség

Szakmai segítő: Kutyagondnok - Csikós Gábor

Időpont:  2020. január 19. (vasárnap) – 10-14 óra Gyülekező: Abaliget, Parkoló  - 9.40-9.55 között GPS koordináták: N46.1378° E18.1153°

Résztvevők: A rendezvényen bárki résztvehet, aki a kiírás feltételeit elfogadja.

Részvételi díj: Térítésmentes. Táv: kb. 8 km Szintemelkedés:  kb. 250 m

Díjazás: Minden gazda-kutya páros ajándékot kap (max. 50 db), és közöttük különféle ajándékokat osztunk illetve sorsolunk ki.

Egyebek: A gyalogtúrához túravezetőt biztosítunk. Technikai okok miatt záróembert ("seprű") nem tudunk biztosítani. Megfelelő felkészülés után minden résztvevő saját felelősségére indul. Orvosi vizsgálat javasolt. Az esetlegesen bekövetkezett sérülésekért, károkért a rendezők felelősséget nem vállalnak. A 14 év alattiak csak felnőtt kísérettel vehetnek részt. Utazás egyénileg, és a költségei a résztvevőket terheli.

A túrára olyan kutyákat (és gazdijaikat, barátaikat) várunk, akik nem agresszívak, jól szocializáltak, pórázról elengedhetőek és behívhatóak. A gazdák a résztvevő kutyák egészségügyi könyvét kötelesek elhozni a rendezvényre.

A kutyák azonosítására (chip és biléta), kullancsok elleni védelmére minden gazdi fokozottan ügyeljen! A rendezvényen készített fotókat a Baranya Megyei Szabadidősport Szövetség a szakterület népszerűsítése érdekében felhasználja.

A túrán természetesen szívesen látunk minden kutyabarátot, akár kutya nélkül is! Támogató: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., Emberi Erőforrások Minisztériuma, Magyar Szabadidősport Szövetség, Miniszterelnökség, Nemzeti Együttműködési Alap Információ: Papp Csaba elnök (20) 345-3122; Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; http://bameszabsport.freewb.hu/  

Valamennyi résztvevőnek jó felkészülést kívánunk!

 

Hozzászólások