facebook_page_plugin

Főoldal

Tisztelt Túratársaim!

Honlapunkon évek óta az egyik legnézettebb oldal az eseménynaptár. Ebben igyekszünk naprakészen tartani megyénk (régiónk)  nyílt túráit és természetjáró eseményeit.
Egyre többen használnak ennek megnézésére okos telefont, tabletet természetesen a megszokott számítógép mellett.

Naptar

Ezért megpróbálunk egy újdonságot is bevezetni.

A honlap eseménynaptárát a google naptárba is megosztjuk.. Ezt a megosztást csak külön kérésre, személyekre lebontva tudjuk megcsinálni. Aki kéri, annak a megosztott két naptár (nyílt túrák és természetbarát események) megjelenik a saját naptárában. (lehet csak az egyiket is kérni). A naptár folyamatosan lesz feltöltve ( követve a változásokat is)!

A saját google naptárban megjelent túrák és események beállításaiban az is megoldható hogy az eseményt előre emailba (sms-ben) jelezze a tulajdonosának. Ez egyéni beállítás kérdése.

Kérem, akiket ez érdekel és szeretnék a saját google naptárukban ezt használni jelezzék az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen az igényüket. Ha bármilyen ezzel kapcsolatos kérdés is felmerül ezen a címen arra is szívesen válaszolok.

Kérem, hogy jelezzék egyik vagy másik ill. mindkét naptárat kérik-e. És még annyit kérnék, hogy akinek nem derül ki a neve az email címből írja oda a nevét is.


Természetesen a kapott adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően titkosan kezeljük és másnak nem adjuk át.

 

Remélem ezzel is segíthetünk abban, hogy minél többen jöttök velünk túrázni és egyre többen leszünk egy-egy természetjáró eseményen.

 

Természetbarát üdvözlettel: Nagy Balázs